Ook zonwering bij u thuis?
013-5332813

Pergola

Dit is dé kant-en-klaar oplossing voor iedereen die nog geen terraszonwering heeft, maar deze wel graag wilt. Uitermate geschikt voor montage aan de gevel, waarmee u binnen verlengt met een stukje buiten, zonder daarvoor een dure verbouwing te moeten bekostigen. De hoogwaardige aluminum profielen en het ritsgeleide doek maken de Pergola windvast, uiterst duurzaam en solide.

Het feit dat u dit leest getuigt dat u, net als wij, een liefhebber bent van het buitenleven. Dit gevoel is vanzelfsprekend voor iedereen persoonlijk, maar meestal terug te brengen naar dezelfde pijlers: natuur, gezelschap en genieten. Het liefst gepaard met het nodige genot. De Pergola brengt dit gevoel in huis. Of beter gezegd, aan huis. Door de gevelmontage vergroot u uw woonoppervlak met een stukje buiten. Een extra kamer die u naar wens kunt creëren. Daarnaast biedt het de nodige sfeer en bescherming.

Contact

Voor een afspraak bij onze showroom, vragen of suggesties kan je contact opnemen via onderstaande kanalen of het formulier hiernaast invullen:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere klanten bekeken ook