Ook zonwering bij u thuis?
013-5332813

Over ons

MVM is sinds 1986 een begrip en staat voor service, kwaliteit en vakbekwaamheid. Duizenden tevreden MVM-klanten gingen u voor, misschien waren het wel uw buren!

M.V.M. Zonwering gevestigd in Goirle heeft een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering zoals markiezen, uitvalschermen, terrasschermen/knikarmschermen, screens en rolluiken.

Ook voor zonwering binnenshuis vindt u bij ons een originele collectie jaloezieën, rolgordijnen en blinds. Met betrekking tot de kleur, type doek en bedieningsmechanisme zijn er vele mogelijkheden. Hierover informeren wij u graag. MVM Zonwering staat voor gegarandeerde kwaliteit. De montage wordt uitgevoerd door vakmensen.

Zonwering aan Huis
Neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor een inmeetgesprek bij u thuis. M.V.M. Zonwering komt bij u langs met een showboek om de grote diversiteit te tonen waar u een keuze uit kunt maken.

Contact

Voor een afspraak bij onze showroom, vragen of suggesties kan je contact opnemen via onderstaande kanalen of het formulier hiernaast invullen:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.