Ook zonwering bij u thuis?
013-5332813

Horren

De plisséhor is toepasbaar voor deuren en ramen. Anders dan bij rolhorren rolt het gaas niet op, maar vouwt op. De treklijst blijft in elke gewenste stand staan en klapt niet vanzelf terug. Een sluiting in de vorm van een magneet of klik is hierdoor overbodig. Door het veersysteem is het onmogelijk dat het gaas uit de geleiders waait, daardoor is het ook mogelijk om twee deuren tegen elkaar te laten sluiten als oplossing voor de dubbele tuindeur of schuifpui.

De plissé hordeur van Unilux is de meest verkochte hordeur van Nederland, en met een reden. Unilux introduceerde de Japanse plissé hordeuren als eerste in Europa in 1999. In 2013 zijn deze verouderde Japanse plissé hordeuren geheel vernieuwd en de Plisséfit is de sterk verbeterde opvolger. De gepatenteerde Plisséfit wordt nu volledig in Nederland geproduceerd en kan zowel op- als in de dag gemonteerd worden. Daarmee is de gaaskwaliteit is ook sterk verbeterd.

Contact

Voor een afspraak bij onze showroom, vragen of suggesties kan je contact opnemen via onderstaande kanalen of het formulier hiernaast invullen:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vergelijkbaar