Ook zonwering bij u thuis?
013-5332813

Screens

Screens, een vorm van buitenzonwering die de laatste jaren zeer aan populariteit heeft gewonnen. Als het gaat om screens hebben wij het succesvolle SolidScreen binnen ons assortiment.

De SolidScreen is een zeer populaire ritsscreen. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt de SolidScreen namelijk visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het systeem is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De SolidScreen is daardoor ook uitermate geschikt als zonwering op grote hoogten.

De SolidScreen Standaard wordt vervaardigd uit duurzame materialen en is extra stabiel door bijvoorbeeld dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes. Om de aftekening van het doek te verminderen is er voor deze buitenzonwering een bovenbuis met terugliggende doeksleuf leverbaar.

Alle SolidScreens zijn voorzien van bevestigingsplaten, waardoor de bovenrol eenvoudig in en uit de kap geschoven kan worden. De verschillende geleiders bieden de mogelijkheid om de motorkabel volledig uit het zicht door te voeren en er is zelfs een zijgeleider ontwikkeld voor toepassing onder een terrasoverkapping of Cubola. Dit alles maakt de SolidScreen de ideale zonwering voor zowel particulieren als projecten.

Contact

Voor een afspraak bij onze showroom, vragen of suggesties kan je contact opnemen via onderstaande kanalen of het formulier hiernaast invullen:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere klanten bekeken ook