Ook zonwering bij u thuis?
013-5332813

Zonnescherm

Knikarmscherm

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen c.q. knikarmschermen zorgen ervoor dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen. Wij bieden u een geruime keus aan diverse mogelijkheden in uiterlijk en gebruikerscomfort als het gaat om de knikarmschermen. Voor alle verschillende mogelijkheden en modellen kan je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies op maat. Of breng een bezoek aan onze showroom, zodat je ze in werking kan zien!

Bediening
Om het gebruiksgemak van onze terrasschermen te waarborgen is ervoor gekozen deze uit te voeren met hoogwaardige elektrische bedieningen. Tevens zijn er enkele modellen leverbaar met een soepel lopend oogwindwerk met draaistang. Houdt u echter van gemak en comfort, dan kunt u het terrasscherm aansturen via een schakelaar, handzender of zelfs via een app op uw smartphone en tablet! Naast de elektrische bediening is een terrasscherm ook uit te rusten met een zon- en/of windmeter. Deze meter zorgt ervoor dat het scherm bij verschillende weersomstandigheden automatisch opent of weer sluit.

Contact

Voor een afspraak bij onze showroom, vragen of suggesties kan je contact opnemen via onderstaande kanalen of het formulier hiernaast invullen:

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere klanten bekeken ook